Kajakskole

Tilmelding

Maribo Kajakskole er for dig der godt vil lære at ro kajak, og ikke tidligere har deltaget i kajakkurser eller frigivet fra andre klubber.

Grundet stor efterspørgsel afvikles tre hold på kajakskolen!

Kajakskole 1 Afholdes mandag og onsdag kl 18:00 - 19:30 fra den 8./5. - 7./6. Samt en lørdag der ikke er datolagt endnu!

Kajakskole 2 Afholdes tirsdag og torsdag kl 18:00 - 19:30 fra tirsdag den 23.5. - 29.6. Samt en lørdag der ikke er datolagt endnu.

Kajakskole 3 Afholdes mandag og onsdag fra 31.7. - 29.8. Fra 17:00 - 18:30 samt en lørdag der ikke er datolagt endnu.

De tre kajakskoler er indholdsmæssigt ens, og kvalificerer til et IPP2-bevis.

Et IPP-2 bevis er et standardiseret bevis på, at du har gennemført et kajakkursus. Beviset kan bruges i alle klubber i Danmark i tilfælde af flytning. Det kan ligeledes bruges i tilfælde af leje af kajak.

HUSK ekstratøj, gerne to sæt. Det kan ikke undgås at falde i vandet nogle gange, men har du ekstratøj med, skal vi gøre alt hvad vi kan får at give dig en rigtig god oplevelse med kajakken og klublivet i Maribo Kajakklub.