Short Track 30/4 Kl. 15.00

NORDIC OPEN 1/5 Kl. 13.00

PÅ MARIBO SØNDERSØ

Covid 19:

Der sker hele tiden ændringer i retningslinjerne omkring Covid 19 situationen. Vi følger naturligvis udviklingen tæt, men det er for nuværende påkrævet at have en ”grønt lys” i sit Coronapas. Det vil sige, at ALLE det ankommer til området SKAL forevise en dokumentation for negativ test max 72 timer gammel (de 72 timer gælder ikke kun ankomsttidspunkt, men hele stævnet) eller bevis for immunitet eller vaccine.

Med henvisning til gældende forsamlingsloft beder vi jer holde øje med klubbens hjemmeside, hvor evt programændringer vil blive offentliggjort.

Overnatning;

Vi kan anbefale;

Danhostel Maribo. Kan bookes online eller ved henvendelse til Haldirektør Morten Nielsen på mail: maribohallerne@lolland.dk eller tlf. 30636398. Oplys at I skal til Kajakstævne, så vil han finde en god pris til jer.

Milling Hotel Søpark tlf. 54781011

Ebsens Hotel. Tlf. 54781044

Maribo Sø Camping. Tlf 54780071

Der kan Camperes på græsset bag klubben. Vi henstiller dog til at gældende retningslinjer overholdes.

Bespisning;

Det vil være muligt at købe pasta-salat, grillpølser samt div. I klubben.