Kajakskole

Maribo Kajakskole er for dig der godt vil lære at ro kajak, og ikke tidligere har deltaget i kajakkurser eller frigivet fra andre klubber.

Grundet stor efterspørgsel afvikles tre hold på kajakskolen!

Hver kajakskole forløber over 10 gange af ca. 1 1/2 times varighed.

Kajakskole 1 Afholdes mandag og onsdag fra den 2./5.

Mandag kl 18.00 og onsdag kl 17.00

Kajakskole 2 Afholdes tirsdag og torsdag med start 29.5. Begge dage fra kl 19.00.

Kajakskole 3 Afholdes tirsdag og torsdag fra 31.7. Begge dage fra kl 19.00

De tre kajakskoler er indholdsmæssigt ens, og kvalificerer til et IPP2-bevis.

Et IPP-2 bevis er et standardiseret bevis på, at du har gennemført et kajakkursus. Beviset kan bruges i alle klubber i Danmark i tilfælde af flytning. Det kan ligeledes bruges i tilfælde af leje af kajak.

HUSK ekstratøj, gerne to sæt. Det kan ikke undgås at falde i vandet nogle gange, men har du ekstratøj med, skal vi gøre alt hvad vi kan får at give dig en rigtig god oplevelse med kajakken og klublivet i Maribo Kajakklub.

Tilmelding sker online via linket på den grønne tilmeldingsknap på hjemmesidens forside!